top of page

ROUTEBESCHRIJVING

De watersportbaan ligt ten Zuid-Oosten van Tilburg. Als u met de auto komt, neemt u op de A58 afslag no. 10 (richting Tilburg, Hilvarenbeek en Beekse Bergen). Als u daarna de borden ‘Beekse Bergen’ volgt, komt u vanzelf bij een T-splising bij ‘Speelland’. Daar slaat u linksaf en 10 meter verder rijdt u schuin-links het bos in. Na een paar honderd meter bent u op het botenterrein van de wedstrijdbaan.

U moet er rekening mee houden dat u tijdens wedstrijden niet met de auto op het terrein bij de watersportbaan mag komen. Dit is alleen voorbehouden voor de auto’s met botenwagens. Het botenterrein wordt als er ook geparkeerd wordt te klein. U kunt dan gebruik maken van het parkeerterrein dat u aan uw rechterhand ziet zo’n honderd meter voor de T-splitsing bij ‘Speelland’. Bij ‘Speelland’ en aan de Finishtoren” kunt u uitrijmunten kopen.

Vanaf het station in Tilburg kunt u ook de bus nemen, belangrijk is dan om als eindbestemming “Beekse Bergen Speelland” op te nemen!. Informatie daarover kunt u vinden op http://www.9292ov.nl.

bottom of page